2014. május 31.

J. A. Redmerski - A soha határa

J. A. Redmerski számára az ismertséget hozta meg A soha határa, melyet az olvasók széles köre imád – mellesleg nem ok nélkül.

Camryn Bennett szingli. Szerelme autóbalesetben meghalt, így hallani sem akar a pasikról. Aztán amikor együtt mennek bulizni a legjobb barátnőjével, és annak barátjával, a férfi kikezd Camrynnel, de Natalie, a barátnő nem hisz a lánynak, és csúnyán összevesznek. Mindez Camben elindít egy lavinát, és rájön, hogy nem olyan életet él, mint amilyet szeretne. Mindenképp ki akar szabadulni a mindennapi monotónia mókuskerekéből, így felszáll egy véletlenszerűen kiválasztott buszra, és maga mögött hagy mindent. Cam kap egy vonzó és jó fej útitársat Andrew Parrish személyében, akivel hamar egy hullámhosszra kerülnek. Miután a közös buszutazásnak vége, egy bátor ötletből kiindulva kettesben indulnak neki az országnak...
Az utazás során Camryn és Andrew egyre jobban megismerik egymást, és amellett, hogy kiderül, nem is különböznek annyira egymástól, rájönnek, hogy kölcsönösen többet éreznek a másik iránt, mint egyszerű barátság.
Aranyos, megható történet, amit az írónő egy meglepő fordulattal, egy tökéletes drámával bonyolít. A jelen idejű váltott szemszög pedig még izgalmasabbá teszik A soha határát.
Azok, akik szeretik az utazgatós, romantikus regényeket, ne hagyják ki ezt a könyvet sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése