2014. május 26.

Kiera Cass - Az Igazi (A Párválasztó #3)

Az eredetinek mondható ötleteken alapuló A Párválasztó trilógia az összességében nagy meglepetéseket nem tartogató befejező kötete.

Az első(, illetve a második) részben elkezdett, romantikával és drámával teletűzdelt, valamint veszekedésekkel fűszerezett cselekményt most is megkapjuk, de érthető okokból Kiera Cass dobott rá még minimum egy lapáttal: előtérbe kerülnek az ország problémái, a lázadások, végre tisztázódnak America érzései, sőt, a lánynak még egy új ellenséggel is szembe kell néznie. Furcsán hangzik, de szerencsére America és Maxon veszekedései most már nem értelmetlen apróságokról szólnak, továbbá kiderül, hogy a herceg nem csupán egy kicsit romantikus...
Természetesen, ahogyan az ilyet szerelmi történetekben lennie kell, Az Igazi sem létezhetne félreértések, büszkeségből adódó viták, és túláradó happy end nélkül.
A trilógia tényleges lezárásáról csak annyit, hogy én egy, a nászútba betekintő epilógust is szívesen elfogadtam volna...
Mindenesetre Az Igazi a befejezésekhez méltó minőségbeli és tartalombeli különbséggel kerekedik fölül az előző két részen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése