2014. május 18.

Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt (Csitt, csitt #1)

Egy rendkívül humoros, romantikus és izgalmas trilógia első része, ami bőven ad okot arra, hogy átpártoljunk a vámpíroktól...
Nora Gray élete kétségtelenül megváltozik, amikor új padtársat kap biológián: egy szívdöglesztő, rejtélyes fiút, aki állítólag már többször is megbukott. Norának egyáltalán nem tetszik, hogy együtt kell dolgoznia Folttal, és nem is vevő a srác csipkelődő, flörtölő poénjaira. Mikor aztán Nora képzelődni kezd, és egyre többször akad össze lehetetlen helyzetekben Folttal, rájön, hogy megbízik a fiúban. Aztán kiderül Folt súlyos titka, de ez már mit sem változtat a kettőjük közt kialakult erős vonzalmon...
Már maga a borító is sejteti, hogy egy olyan könyvről van szó, amit azonnal el kell olvasni. Aztán ahogy beleolvasunk, mindig csak egy újabb fejezetért sóvárgunk, míg teljesen be nem szippant minket a történet... és Folt karaktere.
Kétségtelenül ez a fiú a regény fénypontja, nem pedig a későbbi „véletlen” egybeesések, és Nora néha érthetetlen döntései és gondolatai.
A könyvet egy meglepő és váratlan esemény zárja, mely tökéletesen megkoronázza a könyvet, és egyértelműen fenntartja az olvasó figyelmét a többi kötetig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése