2014. november 16.

Az internátus - 2. évad

Az internátus sorozat második évada kifejezetten sok újdonságot, meglepetést tartogat – nagyon pozitív értelemben.

Először is, kiderül, melyik diák holttestét találták meg az erdőben, helyére új diák jön, A bárkából is ismert Blanca Suárez a pimasz és nagyszájú Juliát alakítja. Mellé az ebben az évadban megjelenő visszaemlékezős részeknek köszönhetően leleplezett új tanár, Mateo érkezik, sajátos humorral, és tisztázatlan, gyanús múlttal.
Komoly szerephez jut Fermín, akiről talán végre kiderül, hogy mit is keres az internátusban. Továbbá az epizódok során megtudunk mindent a rejtélyes Púpos emberről, fény derül Irene Espí kilétére, és ami talán a legfontosabb: világosan megmutatják nekünk a készítők, hogy kicsoda a beépített ember (az áruló) az iskolában – még ha a diákok félre is vannak vezetve.
Természetesen az érzelmek is fontos szerepet játszanak: ha az egyik boldog, a másik biztosan nem. Erre tökéletes például a Fermín-María-Héctor, és a Marcos-Carolina-Iván háromszög, de úgy tűnik, Amelia is lassan belép a képbe.
A nézők figyelmét pedig folyamatosan fönntartják az évadot lezáró drámai, izgalmas jelenetek: többek között egy öngyilkossági kísérlet, és egy fejhez szegezett pisztoly...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése