2014. november 7.

Underworld 4 - Ébredés (2012)

Az Underworld-filmek negyedik, de még közel sem befejező részében a már megszokott küzdelem és harc az alapelem, csakhogy már semmi sem olyan, mint régen...

Az emberek felfedezték a természetfölötti lények létezését, és azonnal a pusztításukba is kezdtek – kifejezetten sikeresen. Selene épp menekül, és Michael-t próbálja menteni, amikor is elsötétül előtte a világ... Tizenkét évvel később ébred föl egy jégbe fagyva emberi laboratóriumban, és nem tudja, ki szabadította ki, és hol van Michael. A világ rengeteget változott azóta; alig vannak vámpírok, és a hierarchia is eltűnt. Selene néha-néha valaki más szemével lát pár másodpercig, a nyomok pedig egy ismeretlen kislányhoz vezetik, és egy olyan meglepetéshez, amire nem is számított volna. Emellett azonban hamar kiderül, hogy már nem a vérfarkasok a főellenségek: hanem az emberek.
Selene és a kislány segítségére az apja akarata ellen lázadó David lesz, aki a vámpírok menedékhelyén él – megformálója Theo James.
Az emberi feslettség kiderülése, a rendőri segítség, és a kissé túlbonyolított akció utáni enyhén túlerőltetett happyend kicsit se füle-se farka lett: mindenképp folytatásért kiált!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése