2014. november 12.

Christina Lauren - Gyönyörű rohadék

Christina Lauren könyve egy tipikus romantikus Young Adult történet, tele korhatásos részekkel – bennem nem hagyott mély nyomot.

Adott egy maximalista, bunkó főnök és egy szorgalmas, tehetséges gyakornok. Munkában tökéletesen kiegészítik, csakhogy emberileg viszont gyűlölik egymást. Ám mint tudjuk, a gyűlölet és a szenvedély között csupán vékony határ húzódik, így a két főhős váratlanul egymásnak esik az irodában. Ezt a váratlan alkalmat aztán több követi, mígnem rájönnek, hogy ebből a szempontból is tökéletesen működnek együtt... Vajon azonban ez a feszült vonzalom át tud alakulni valami mássá? Képesek a végletekig játszani, még akkor is, ha mindent tönkretehetnek maguk körül?
A történetet váltott szemszögből olvashatjuk, és beleláthatunk a szereplők fejébe (számomra kiderült, hogy a Benett Ryan tényleg egy gyönyörű rohadék) egymásra halmozott sablonelemek (például: főnök-gyakornok) közepette.
Személy szerint én sok olyan tényezőt találtam a cselekményben és a szereplők megalkotásában, ami nem tetszett (pl. önkontroll teljes hiánya), ennek ellenére ajánlani tudom olyanoknak, akik nem vágynak semmi komolyra, csupán egy kellemes kikapcsolódásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése