2014. november 23.

Jay Crownover - Jet (Marked Men #2)

Véleményem szerint sajnos Jay Crownover Marked Men-sorozatának második része nem tudta túlszárnyalni az elsőt. Nagyon nem...

Ayden már egyszer felajánlotta magát részegen Jet-nek. A fiú azonban elutasította, mondván, hogy a lány többet érdemel ennél. Még ha nem is emlegetik fel a történteket, azáltal, hogy egy házban laknak, folyamatosan vonzalmat éreznek a másik iránt. Csakhogy mindketten tudják, hogy nem illenek egymáshoz – mégis, a feszültségnek előbb-utóbb robbannia kell. Azonban a biztosnak vélt boldogság egy csapásra szertefoszlik, és mindent feléget maga után... Tudják, hogy szükségük van a másikra – de vajon képesek is megküzdeni érte?
A regény elején nagyon zavart a rengeteg párhuzam az előző kötettel, és az első pár fejezet kifejezetten unalmas is volt. Tulajdonképpen Aydent sem tudtam megkedvelni, ugyanis a lány az eltitkolt múltjától tartva túlgondolkodik mindent, és bár Jet sokkal szimpatikusabb (főleg, amikor zenei környezetben van), a karaktere és kisugárzása közel sem olyan erős, mint Rule-é.
A mellékszereplők tekintetében lényeges ember lesz Cora és Rowdy – de természetesen feltűnik mindenki más is a „csapatból”.
Pozitívumként annyit tudok mindössze megemlíteni, hogy az utolsó pár oldalon a minduntalan fel-feltűnő Ayden-múlt olyan fordulatot hoz, ami szerintem megmenti az egész regényt a szégyentől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése