2014. október 29.

Emma Chase - Behálózva

Romantikus történet férfi szemszögből, trágár szavakkal, és rendkívül jó poénokkal – ez a Behálózva.

Drew Evans napok óta nem mozdult ki a lakásából. Romlott ételekkel teli pizzás-, és fagyisdobozok, illetve üres sörösüvegek veszik körül. „Influenzás”. Valójában szerelmi bánata van. Mindig is az egyéjszakás kalandok pártolója volt, de amikor meglátta Kate Brooks-ot, tudta, hogy ő más. Amikor pedig végre megkapta a nőt... Nos, nagy-nagyon elszúrta, ez vezetett az „influenzához”.


A könyv különlegessége az, hogy olyan benyomást kelt, mintha Drew a saját életéről szóló filmet kommentálná. Kommunikál az olvasókkal, vicces, jópofa megjegyzéseket tesz, saját tapasztalatból merít ötleteket a hasonlataihoz. Bár ugye a könyv szerzője nő, hihetően és életszerűen ábrázolja a férfiak (feltételezett) gondolatait és elveit.
Egy fejezetnyi „jelen” után Drew szó szerint elmeséli nekünk, hogyan is kezdődött minden. Bemutatja az életvitelét – jelentősen korhatáros részekkel –, bemutatja a családját, barátait, munkáját, és a kapcsolatát Kate-tel. Idővel visszajutunk a jelenhez, de ugyanolyan stílusban folytatódik és végződik a történet.

Engem teljesen feldobott a Behálózva, rég nevettem ennyit könyvön: szellemes, üdítő, szenvedélyes, vad olvasmány. Érdemes belenézni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése